Kopparhammaren i Norrköping

God morgon! Kom fram till Norrköping vid halv fem igår. Mötte upp Sofia och vi gick till en jättebra second hand-butik där vi båda fyndade några plagg. Jag köpte två koftor och ett par byxor. Den ena koftan får jag lämna tillbaka idag då den var en storlek för stor. Sofia köpte en tröja som jag sedan fick av henne då hon inte tyckte att den var hennes stil riktigt. Jag visar upp lite senare:)

Sedan gick vi hem till Sofia och spelade monopol! Hur längesedan var inte det? Jättekul ju! Dock spöade hon skiten ur mig. Men men, har i alla fall tur i kärlek ❤️. 

Vid elvatiden gick vi till puben Black Lion Inn för en drink och sedan vidare till utestället Kopparhammaren. Det var kul men jag kände mig lite gammal. Kollade runt omkring mig och såg mig själv dom 18-åring i de andra som var där. En rolig tid men det var ju ett tag sedan. 

Idag är vi pigga och ska ta en sväng på stan. Får se vad vi hittar på ikväll 🙂

Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s