Lucka 4 Body Shop Julkalender

God morgon. Skönt att vakna upp i sin egen säng. Idag har jag ett frukostseminarie på Malmö Live så får några minuter extra i soffan. Det ska handla om digitala trender 2017 har jag för mig.

Efter gårdagens inlägg var det flera som hörde av sig och var oroliga så måste bara skriva att allt löste sig bra tack vare vänliga människor som finns där ute. Men att vara ensam och vilse i en ny stad mitt i natten, dessutom med flera minusgrader ute, är inget jag gärna upplever igen.

Skönt att vara hemma. Carl hade lagat jättegoda färsfyllda paprikor som vi åt. Sedan drack vi även glögg och tände andra ljuset. Jag öppnade även fjärde paketet i min adventskalender från Body Shop. Det var en lyxig nagelbands- och handkräm med mandeldoft.

Nu frukost.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s