Lucka 5 och 6 Body Shop Julkalender

God morgon! Har varit så sjukt trött de här två senaste mornarna. Sliten efter helgen och dessutom någon ny förkylning på gång känns det som. Riktigt segt. Hade inte något superflow på jobbet igår men hoppas på bättre idag. Mycket tankar som snurrar.

Seminarier igår morse var rätt kasst faktiskt. Det känns som att alla seminarier handlar om samma sak. Digitalisering framför allt, men alltså den är väl knappast ny längre? Sedan generella saker som ”kunden i fokus”. Hade hellre önskat konkreta tips och exempel.

Igår bokade jag äntligen min resa hem till Hudiksvall för julen. Ska bli så kul att komma hem lite. Hoppas på snö såklart. Har även lyckas hitta ett par dagar för att träffa vänner som bor där eller som också kommer hem för julfirande.

Så till gårdagens och dagens paket från Body Shop Julkalender. Idag fick jag ett nagellack och igår någon nagelpoleringsgrej. Jag har aldrig brytt mig om naglar men Carl kom på att vi kunde tvätta/slipa marmorbordet med den. Han är så fiffig! 😄

Ha en fin dag! 😘


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s