Nätverksträff i Halmstad

God morgon! Klockan stod på 05.00 imorse och nu sitter jag på ett tåg på väg till Halmstad. En kollega ska hålla ett föredrag om bygglogistik och vår molntjänst Myloc och jag ska vara där och dokumentera lite:) 

Köpte med mig en stor kaffe från Pressbyrån så har lyckats piggna till. Blir en liten frukost i Halmstad innan kollegan hämtar upp mig. När jag sitter på Öresundståget får jag flashbacks från tiden då jag pendlade mellan Köpenhamn och Malmö. Pendlandet gjorde mig trött men jag tycker på något sätt att det är lite mysigt att åka tåg tidigt på morgonen, tillsammans med andra som också pendlar. 

Igår kväll gjorde jag och Carl mozartkulor. När vi hade bakat in nougaten i mandelmassan frågade jag Carl hur länge de skulle vara i ugnen. Haha jag har ingen koll på bakning 😄. Inte de finaste mozartkulorna kanske, men smakar nog gott:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s