En helg i Göteborg

God kväll på er. Imorgon åker jag och Carl till Göteborg så ikväll håller vi och att packa för fullt. Vi ska bo hos min kära Emma och det ska bli så kul att träffa henne och lilla Svea som jag innan bara sett en kort stund.

Vi åker imorgon kväll så kommer att jobba hela dagen och sedan gå hem för att plocka upp väskan och möta upp Carl. Tåget går från centralen vid sextiden och vi är framme i Göteborg 20.20. Jag älskar Göteborg och var ett tag inne på att vi skulle bo där efter studietiden. Men så blev det Köpenhamn och Malmö istället vilket ju också blev hur bra som helst.

Så vad ska vi hitta på i Göteborg? Då vi kommer fram ganska ”sent” imorgon blir det nog bara mys och häng hemma hos Emma. På lördagen ska Carl hänga med Moof och Stefan (m.fl?) och jag får se om jag hakar på nån eller flera aktiviteter. Vill mest vara med min Emma tror jag. På söndagen har min mormor bjudit in oss på lunch kl 13. Ska bli väldigt kul att träffa henne också. Det blir ju inte så ofta man träffar släkten och i jul blir det inte heller då vi firar den med pappas släkt i Timrå. Jättebra att vi kunde lösa det så här då istället. Ser verkligen fram emot den här helgen när jag ska umgås med så många snälla som jag tycker så mycket om.

Ikväll är både jag och Carl väldigt trötta. Efter att vi ätit middag lyckades vi somna i soffan till New Girl när klockan var typ halv åtta. Det var riktigt skönt men det gällde att sätta fart med packningen sen. Tror jag fått med allt nödvändigt.

Här är en bild från en annan gång jag hälsade på henne. Flera år sedan Så glad att vi fortsätter hålla kontakten och ses då och då.

mariaemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s