Lucka 7 och 8 Body Shop Julkalender

Hemma på lunch. Kände mig riktigt trött första timmen på jobbet men sen fick jag lite flow. Mådde lite illa imorse så det blev inget kaffe innan jag gick. Har blivit desto mer sen på jobbet.

Igår morse gick jag upp så tidigt att det inte heller blev någon frukost hemma. Kunde därför öppna två paket i min Body Shop Julkalender och jag fick  en ansiktskräm och ansiktstvättduk typ. Älskar de här överraskningarna jag får varje dag. Har ni någon kalender? Finns ju i en massa olika kategorier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s