Den perfekta nyårsklänningen del 2

Alltså nej! Ni vet att jag såg ut några klänningar på Bubbleroom som jag kunde ha på nyår? Jag har varit så långsam på att ta tag i det där, men ikväll hade jag tänkt slå till på den långärmade glittriga klänningen som jag även fick en del tummen upp från er läsare på. SÅKLART var den slutsåld i min storlek. SUCK. Vad ska jag hitta på nu då? Får kolla runt på lite fler sajter, men börjar ju närma sig.

Carl är på volleyboll nu och även jag har faktiskt tränat en timme här hemma. Känns bra att träna men vet fortfarande inte riktigt om det är för att jag fått energi och hade kul eller för att jag känner mig ”duktig” och att jag åstadkommit något när jag tränat. Hoppas på det första, men är inte säker.

Nu slötittar jag på Paradise Hotel och ska väl försöka fortsätta jakten på den perfekta nyårsklänningen. Har ju ett par svarta jag köpt på sistone så de kan väl vara reserv. Kanske hinner jag även gå och kolla på stan en sväng i helgen när Carl ska på volleyboll igen. Sportig kille det där!

Drömklänningen från Bubbleroom som var slut 😦

model-behaviour-amanda-dress-sparkling-black_6

/Innehåller affiliatelänkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s