Att köpa julgran på torget mitt i stan i Malmö

God morgon! Carl köpte hem en gran till oss igår så nu har vi ännu mer julstämning här hemma. Vi köpte vår julgran på torget mitt i stan här i Malmö. Det känns lite konstigt att köpa en, men hellre en köpt gran än ingen gran såklart 🙂 Jag hade ju ingen aning om hur vi skulle lyckas få tag på en här då vi hemma i Hudik bara behövt gå upp i skogen och hugga en. Huvudsaken är att vi hittade en i alla fall. Den är riktigt stor så vi får se i vilket hörn den passar bäst i. Vi kommer nog att klä den nu på fredag. Måste bara hitta snygga dekorationer i skandinavisk stil som jag gillar 🙂

Idag står möte om ett marknadsverktyg på jobbschemat och lite fix med hemsidan. Webbutveckling och design är verkligen något jag skulle vilja bli bättre på för när det väl funkar och det blir som man vill är det ju superkul!

Ikväll blir det knytkalas och julbord hemma hos Alice och Jakob med en massa härliga människor. Jag och Carl tar med revbensspjäll och kalvsylta. Jag älskar kalvsylta och för mig är det verkligen ett måste på julbordet. Det kan vara så att jag är ensam om att tycka det..

Ha en fin onsdag:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s