Foodora med mat från restaurang Jasmin Al Sham i Malmö

Hej på er. Den här eftermiddagen har jag haft sjukt ont i magen faktiskt. Inte alls kul, men höll ut på jobbet till klockan fem i alla fall. Carl skulle bli sen idag och jag kände inte för att laga mat då jag hade ont. Vi bestämde oss för att prova att beställa från Foodora för första gången. Jag laddade ner appen och slog in vår adress så kom direkt en lång lista på restauranger här i Malmö som Foodora kunde hämta upp mat från och leverera hem till oss.

Vi valde att beställa arabisk mat från restaurang Jasmin Al Sham som ligger centralt här i Malmö. Det tog lite mer än en halvtimme att få maten, men man var hela tiden uppdaterad i Foodora appen om i vilket steg vår beställning befann sig och även hur många minuter det var kvar till cykelbudet med maten skulle anlända. Det blev en liten försening men det fick man notis om direkt och tiden uppdaterades då. När det var en minut kvar gick jag ner och då stod cykelbudet där med maten. Så smidigt! 🙂 Och trevlig var hon också!

Vi valde att beställa två olika rätter med grillspett och lite goda såser till det. Vi beställde följande rätter från menyn:

  1. Hummus – krämig blandning av kikärtor, kryddad med kummin.
  2. Baba Ghanouj – hackad aubergine med granatäpple-melass, persilja, valnöt och kryddor.
  3. Labneh med vitlök – kryddad yoghurt
  4. Grillade kycklingspett – kyckling, vitlök, chilipaprika, kryddor, pommes frites.
  5. Grillade Kebabspett – Kebab, lök, persilja, kryddor, pommes frites.

Det var riktigt gott och man fick sjukt mycket mat alltså! Kan absolut tänka mig att beställa därifrån igen, och även via Foodora. Riktigt smidig tjänst och app! Rekommenderas 🙂

I övrigt har jag sett Paradise Hotel finalen ikväll. Hade ju hoppats på Hampus från min kära hemstad Hudiksvall men han och hans partner kom tvåa. Nu måste jag hitta en ny serie att se när inte Carl är hemma. Förslag?:) Började se Vampire Diaries men jag vet inte vad jag tycker om den serien alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s