Lucka 16, 17, 18 och 19 Body Shop Julkalender

Nu börjar min Body Shop Julkalender få slut på paket. Lite tråkigt men det betyder ju samtidigt att det snart är julafton:) de senaste dagarna har jag fått en läppenna, body gel lotion, body scrub och en borste för ögonskugga. Fler som har kalendern? Tycker att den levererar väldigt varierande. Det jag hittills blivit mest nöjd med är duschkräm, kroppslotion, kajal, handkräm och serum. Kalendern kostar ju ändå en del och de flesta produkterna känns som att de är i rese- eller provstorlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s