Julklapp till honom

God morgon! Så härligt att vakna och äta frukost i vardagsrummet och titta på en klädd gran! 🎄 Nu är det bara två dagar kvar innan jag åker hem till Hudiksvall och julfirande. Ska bli så mysigt!

Idag blir det ett par möten, en intervju och nån artikel att skriva och publicera. Sedan får jag nog försöka ta en runda på stan för att köpa de sista julklapparna. Det svåraste är absolut att hitta någon till Carl. Man kan ju tycka att jag mycket väl borde veta vad han vill ha eller behöver men jag tycker verkligen att det är jättesvårt!

Jag och Carl tänkte ha lite julfirande här imorgon kväll då vi ju åker på varsitt håll under själva julhelgen. Mys! Får se till att hitta någon innan dess i alla fall. Nu frukost 🙂 Älskar min Glada Hudik-bricka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s