Möte och second hand i Ljusdal med trist avslut

Hej på er. Vid halv tio åkte jag och mamma till Ljusdal. Resan dit tog väl omkring 45 minuter. Ljusdal hade jag nog aldrig velat bo i faktiskt. Fint landskap men själva centrum känns inte jättekul. Det var i alla fall mer snö där än här i Hudiksvall. Mitt möte gick bra. Det känns som att vi tillsammans kom fram till ett bra upplägg på kampanjen vi ska köra i början av nästa år. De bjöd även på en jättematig glutenfri räkmacka så jag behövde knappast någon lunch efter.

Efter mitt möte där gick jag till Ljusdalsposten där mamma satt och jobbade. Vi svängde in på en second hand-butik och jag provade ett par plagg men köpte inget.

Sedan upptäcker vi att någon satt en lapp på bilen och påstår att vi slängt upp framdörren på hennes bil så den fått en skada. Det hade vi med säkerhet inte gjort. Vi hade aldrig parkerat så nära någon att det fanns risk att det kunde hända och annars hade vi nog märkt det. Mamma ringde upp och försökte reda ut det men personen var inte alls intresserad och lät väldigt luttrad och sa att hon minsann varit med om det flera gånger tidigare på samma parkering och att man även då skyllt ifrån sig eller inte tagit på sig något ansvar.

På vår bil syns i alla fall inte en endaste liten skråma. Kan ju vara någon annan bil som stod där innan oss eller också är det någon som satt det i system.  Har det hänt har vi i alla fall inte alls märkt av det. Får väl se om hon anmäler så görs det väl någon utredning och de kommer fram till samma sak som vi. Trist avslut på Ljusdalstrippen men bra möte åtminstone så det tar jag med mig.

Nu ska jag mysa med Greta och se något juligt på TV.

ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s