Tips på bra film – Airplane!

Hejsan! Måste bara tipsa om filmen jag tycker är roligast någonsin och som jag kan se om och om igen och jag skrattar minst lika mycket varje gång och upptäcker alltid nya roliga detaljer. Filmtipset är Airplane! eller Titta vi flyger! som den heter på svenska. Den är från 1980 och med skådespelare som Leslie Nielsen och Robert Hays. Den är gjord som en parodi på katastroffilmer och är verkligen en film jag aldrig kommer att tröttna på! Har ni inte sett den så måste ni göra det!

Ted blir den ende tillgänglige som kan flyga ett plan när besättningen drabbas av matförgiftning. Fördelen är att han är pilot. Nackdelen är att han är flygrädd sedan ”Kriget”. Hans ex-flickvän, flygvärdinnan Elaine, är också ombord. (wikipedia)

Annars har kvällen varit lugn. Åt lax till middag och sedan ost och grönssaksdipp till filmen. Imorgon ska jag, pappa och brorsan till Sundsvall för att inhandla de sista julklapparna.

airplane-5212b101b1707

37943

e6603b090ee74134f90f5812df83375c

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s