Förberedelser för kvällens middag

Hej på er! Har varit en väldigt lugn lördag. Nu håller vi på att förbereda inför kvällens middag. Marie och Jocke kommer hit vid sjutiden. Vi ska bjuda risotto 🙂 Har blivit lite av en favoriträtt även fast jag oftast undviker kolhydrater. Inte slaviskt längre dock, gillar att unna mig och säger aldrig nej när det bjuds. Om det är glutenfritt.

I övrigt har jag idag kollat in outfitsen från årets Elle-gala. Väldigt tjusiga klänningar måste jag säga! Nästa helg ska vi på 30-årsfest. Vill köpa någon elegant klänning till den. Får bli nästa veckas projekt.

Den här vita klänningen får duga för den här lördagskvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s