Händer sånt här verkligen på riktigt?

Bra flyt på jobbet idag. Tiden gick sjukt snabbt och plötsligt var klockan tjugo över fem. Dags att gå hem. Carl hade redan handlat och var i full gång med att laga thailändsk fiskgryta när jag klev in genom dörren. Han skämmer verkligen bort mig ❤

Carl sitter och jobbar lite och jag passar på att se ikapp Kalla Fakta. Såg programmet om pedofiler som sprider film och bilder på sexuella övergrepp mot barn, i fildelningsnätverk. Har läst om det och sett på Nyheterna men hade inte sett det här programmet. Jag blev riktigt tagen. Händer sånt här verkligen på riktigt? I världen, Sverige och Skåne där jag bor. Så hemskt.

Viktigt och brådskande att få ett slut på. Se avsnittet HÄR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s