New in – kjol, klänning, väska

Idag efter jobbet gick jag en sväng på stan. Var på jakt efter en kjol och en mindre väska att ha vid lite finare och festligare tillfällen. Många butiker hade redan hunnit stänga men de som var öppna gick jag noggrant igenom. Provade en kjol på Filippa K som skulle matcha min kavaj som är därifrån men gillade inte denna alls, för rak i modellen.

Till slut hamnade jag på H&M där jag fyndade både väska, kjol och klänning. Kom riktigt billigt undan dessutom och jag älskar fynden! Mockakjol, svart enkel figursydd klänning och en snygg enkel svart- och guldfärgad väska.

Köpte även lite hudvårdsprodukter som kanske kan hjälpa mina trötta hud litegrann i alla fall.

Dagens fynd nedan 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s