Redo för fest på Blå Båten i Malmö

Hej! Hinner inte alls blogga mycket idag då vi förbereder för en liten förfest här hemma. Nu får jag äntligen inviga min röda klänning som jag köpte för ett par månader sedan. Klippte faktisk bort ett lager tyll då jag tyckte den blev lite väl puffig men nu tycker jag att den är perfekt 🙂

Ni får veta mer om festen imorgon. Nu måste jag fixa iordning lite mer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s