Middag på restaurang Dan Túrèll i Köpenhamn

God morgon! Seg start idag. Så skönt att få sova ut. Det gick bra att jobba i Köpenhamn. Eller vi lyckades nog få det till så bra det kan bli i alla fall. Trevligt med miljöombyte. De är verkligen ett härligt gäng som jobbar där, dessutom mitt i smeten i Köpenhamn. Fick joina deras AW efteråt innan jag mötte upp Carl vid Kongens Nytorv.

Gick in på Magasin där det var riktigt bra rea. 50% på Moschino, DKNY, Coccinelle m.fl men tyvärr ingen väska som föll mig i smaken. Annars hade man kunnat göra riktiga fynd! I jakt på middagsställe irrade vi runt ett tag innan vi bestämde oss för att gå in på restaurang Café Dan Túrèll som låg ett par gator från Magasin. Det såg väldigt inbjudande ut, trevlig atmosfär. Tyvärr var maten och servicen en besvikelse. Det tog lång tid innan vi fick in drycken och förrätten och ännu längre tid att få in huvudrätten. Jag tog getost till förrätt som i och för sig var helt okej men på tok för mycket balsamico!

De älskade verkligen att hälla balsamico på HELA tallriken, i botten med den andra maten ovanpå. Min lax var helt torr för att de tillagat den för länge och all balsamico gjorde den inte heller direkt godare. Såååå, ska ni äta ute i Köpenhamn så gå inte hit helt enkelt. Vi blev i alla fall mätta.

Idag ska vi fira Fridas 30-årsdag på Blå Båten här i Malmö. Ska bli kul! Vi ska styra lite förfest här hemma så det är nog dags att jag hjälper Carl med städningen nu.

Ha en fin dag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s