Jobb, träning och skelögdhet

Hej på er 🙂 Den här dagen har gått så himla snabbt. Satt över på jobbet ungefär en timme men fick ändå skriva en lång To-do / kom-ihåg-lista för morgondagen innan jag gick hem. Carl kom hem vid åttatiden så han hade ju en betydligt längre jobbdag. Han var hemma och vände snabbt och nu är han på volleyboll. Jag får några timmars egentid helt enkelt vilket är skönt ibland. Jag har passat på att träna en halvtimme (ett sånt där smidigt hemmaträningspass på YouTube) och nu ligger jag i soffan och kollar Gåsmamman 2.

Har även börjat styra upp lite planer inför lördagen då jag ska på Green Day-konsert. Sandra fick tyvärr förhinder och kan inte följa med så Carl får offra sig helt enkelt 😉 Min kompis Victor ska också dit så tanken är att vi ska hänga här hemma lite innan konserten börjar. Ska bli riktigt kul!

En bild på mig där jag otroligt nog försöker kolla in i kameran. Jag är så sjukt skelögd, vet inte om man kan göra något åt det. Eller så skiter jag i det bara? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s