Måndag igen och veckans planer

God morgon! Så var den här toppenhelgen slut och man är tillbaka i vardagen igen. Vilken helg det blev, wow! Det här kommer bli ett år med en massa festligheter vilket känns hur kul som helst!:) Så många samlade på samma ställe, många man inte träffar så ofta alls.

Igår hade vi en väldigt lugn dag. Häng i soffan, The Fall på Netflix och sedan jobbade vi båda en, två timmar faktiskt. Den här veckan har jag väldigt dålig koll på. Vet att jag ska klippa mig imorgon och ska på ett frukost-event på fredag. På lördagen ska jag på Green Day konsert på Kulturbolaget 💎. Älskar dem sedan mellanstadiet typ.

Ha en fin måndag!

(bild från Pinterest)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s