Jobb i Scandic Triangeln Lounge

Idag efter lunch provade jag något nytt. Jag kände att jag behövde miljöombyte och satte mig på Scandic Triangeln i deras lounge och jobbade den andra halvan av jobbdagen. Det gick faktiskt bra. Hade tydliga uppgifter jag skulle slutföra så jag kunde fokusera fastän det hände mycket runt omkring.

Det var när jag var på ett frukostevent med Marknadsföringen i Malmö på Scandic Triangeln som jag blev pepp på att prova att jobba därifrån kanske en halv eller en dag i veckan. En representant från hotellet sa att deras nya lounge bland annat var tänkt att vara just ett alternativ kontorsplats för den som är på resa eller vill prova en ny jobbmiljö. Därför hade jag kanske höga förväntningar.

Jag satte mig i en soffgrupp då det andra lite högte bordet med barstolar redan var ockuperat av deltagare på någon konferens som ägde rum där. Det var synd för det var inte jätteskönt att sitta i en fåtölj med lite för högt (enligt mig) bord till. Gick i alla fall bra med jobbandet och det är ju viktigast:) Får se om jag går dit för att jobba någon mer gång eller i så fall provar ett annat hotell med mer jobbvänlug lounge. Någon som har ett bra tips? Måste vara här i centrala Malmö.

Ikväll är det chill i soffan som gäller.Vi hade tänkt gå på quiz-kväll men den började senare än vi trott och när vi väl kommit hem efter att ha handlat kändes en lugn kväll i soffan som den bästa idén! Ibland får man kanske vara tråkig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s