Rosa vårmode hos Bubbleroom

Även fast det fortfarande är mörkt på morgnarna och jag fortfarande har vinterkappan och halsduk kan jag inte låta bli att drömma om våren om sommaren. Så snart det blir varmare är det som att människorna kommer fram mer och inte gömmer sig under tjocka vinter-och höstkläder. Jag upplever också att det är fler människor som rör sig ute och att alla är gladare.

Fastän jag älskar min vinterkappa från Filippa K kan jag inte låta bli att kolla efter vårjackor och andra våriga plagg. Av någon anledning har jag fastnat för ljusrosa. Här är lite vår-och sommarmode från Bubbleroom:

spring1 dress2
Plisserad klänning från VILA HÄR. Klänning med volanger från Kling HÄR.

have2have-handva%cc%88ska-elly-rosa-239689               have2have-pumps-med-stilettklackar-koko-puderrosa-227709_1
Rosa väska med gulddetaljer från Have2Have HÄR. Rosa pumps från Have2 Have HÄR.

 

Inlägget innehåller Affiliate-länkar. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s