Shoppingstopp, Sex and the city och dagens outfit

God afton! Den här dagen har verkligen gått snabbt. Har haft full fokus på jobbet, men inte hunnit med så mycket som jag ville. Så är det väl alltid kanske. Hade tänkt gå på stan en sväng på lunchen då man ju fått lön nu men kom på mig själv med att ha shoppat väldigt mycket på sistone, så jag gick hem och åt och kollade Sex and the city istället. Så skönt att ha fem minuters promenad till och från jobbet. Och perfekt att de visar dubbelavsnitt av SATC just mellan klockan 12 och 13 🙂

En bild på hela dagens outfit. Tog den imorse, ser för trött ut för att förstora den mer haha. Jag är ju inte mycket för färgglatt men ett plagg i färg kan jag ha om resterande delarna av outfiten är svarta. Har till och med svårt för att blanda vitt och en annan färg. Jag är konstig, jag vet.

Nu ska vi se det nya avsnittet av Suits som släpptes igår 🙂

Trevlig kväll och god natt!

2 reaktioner på ”Shoppingstopp, Sex and the city och dagens outfit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s