AW på Siesta Bar och Restaurang och Rogue One på bio i Malmö

God morgon:) Igår var jag och Carl på AW på Siesta Bar och Restaurang som ligger här på Gamla Väster, kvarteret vi bor i här i Malmö. Riktigt prisvärt! Mat och dryck för 98 kronor! Jag tog en charktallrik med ett glas rött vin och Carl tog chili med en öl. Vi kände för att äta något litet innan bion som började kl 18.30.

Vi hade bokat in oss på nya Star Wars-filmen Rouge One på SF Bio Filmstaden Storgatan här i centrala Malmö. Tyvärr tror jag att jag inte riktigt var i rätt stämning för att se en sådan film igår. Jag älskade den senaste Star Wars-filmen som kom ut men denna fastnade jag inte alls för. För mycket action och för lite story kanske? Eller så var jag helt enkelt bara okoncentrerad och i fel stämning för att inse hur bra den faktiskt är?

Vi hade tänkt gå på någon restaurang efter bion men jag var faktiskt för trött så det blev hämtmat från Zócalo istället. Hängde i soffan och slötittade på Skavlan och annat innan vi gick och la oss vid halv elva…

Idag vaknade jag redan vid klockan halv åtta och kunde inte somna om. Carl sover fortfarande och jag sitter och kikar på Nyhetsmorgon och passar på att blogga. Ha en fin dag alla ni som läser ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s