Green Day Konsert på Malmö Arena 2017

Igår spelade mitt favoritband Green Day på Malmö Arena! Alltså vilken bra konsert! Har lyssnat på dem sedan typ mellanstadiet och de är väl det enda bandet jag verkligen haft som idoler (OK Spice Girls var också mina idoler ett tag…). När jag såg att de skulle spela i Malmö bokade jag biljetter så snart de släpptes. Det var tänkt att Sandra skulle komma ner och gå på konserten med mig men hon fick tyvärr förhinder :/ Carl fick haka på istället 🙂

Före konserten hade vi lite förhäng här med Victor och Gabriel som också skulle se Green Day. Supertrevligt! Lyssnade på senaste skivan, drack öl och vin, åt en massa chips och rödbetor med getost, mozzarella och annat gott. Vid halv sju gick vi till tåget som tog oss till Hyllie och Malmö Arena.

Det var rätt fullt på tåget men inte alls kö för att komma in på Malmö Arena. Skönt! Där delade vi upp oss då Victor och Gabriel hade platser på kortsidan och jag och Carl på långsidan. Vi hade riktigt bra platser! Vid sjutiden började förbandet The Interrupters sin spelning. Hade aldrig hört dem tidigare men gillade deras musik faktiskt 🙂 Låtarna lät lite likadant men det var bra så det gjorde ju inget!

Alltså när Green Day kom in på scenen fick jag verkligen rysningar. Såg dem i Globen för en massa år sedan och tyckte att de var sjukt bra live då och nu var dom nog faktiskt snäppet bättre! De spelade i stort sett alla mina favoritlåtar dessutom och det var verkligen en bra mix mellan riktigt gamla låtar, halvgamla låtar och låtar från senaste skivan. Det var riktigt mäktigt när de kallade upp fans på scenen som fick sjunga och spela med dem och alla var såååå grymma! Vet inte om sådant är uppgjort sedan innan eller om det är slump? Hur bra som helst i alla fall.

Mina absoluta favoritlåtar som de spelade var Minority, Good Riddance, King For A day, Holiday, Boulevard Of Broken Dreams och American Idiot. Jag är fortfarande helt tagen av den här konserten! Så bra verkligen. Måste verkligen gå alla andra gånger de kommer till Sverige och Danmark.

TACK Green Day och Malmö Arena ❤

Några bilder och videos från konserten:  

4 reaktioner på ”Green Day Konsert på Malmö Arena 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s