Min bild publicerad hos Fast Track Malmö

Det är alltid kul att se att min blogg blir omnämnd på andra sajter, om det är relevant såklart. Har märkt att trafiken till min blogg de senaste dagarna ökat betydligt så jag var tvungen att Googla för att se om det fanns en tydlig anledning till det. Hittade nog inte den direkta källan, men hittade i alla fall att sajten Fast Track Malmö lånat en av mina bilder som jag tog vid öppningen av Malmö Saluhall till deras artikel ”7 reasons why Malmö is the perfect city for your startup”. Min bild används under punkten ”Food”. Himla kul ju 🙂

Fast Track Malmö hjälper start-upföretag att ta sin produkt till marknaden och är ett initiativ av Minc, Almi Invest, Malmö Startups och Invest in Skåne. Riktigt bra grej!

Hemma på lunch lite snabbt nu innan jag ska fortsätta jobba med landningssidor till hemsidan. Fullt fokus idag! Hoppas ni har det toppen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s