Dagens selfie och svarta outfit

Hej fina. Är hemma lite snabbt på lunch. Nyttjar verkligen det korta avståndet mellan mitt hem och mitt jobb till max! En fem minuters promenad så är man framme 🙂 Och faktiskt när jag är hemma så känner jag verkligen att jag får en timmes paus från jobbet, så kan jag komma tillbaka och ha ny energi och motivation till att jobba.

Tog outfitbild imorse men hann aldrig lägga upp den. Jag tror att många av mina outfitbilder ser likadana ut eftersom jag typ alltid klär mig i svart, haha. Skillnaden kanske kan vara om jag har kjol, byxor eller klänning. Här är dagens i alla fall. Alla plagg från bästa H&M.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s