Sömnlöshet och Gräsänka

God morgon:) Mina sömnsvårigheter verkar ha kommit tillbaka. La mig vid elva-tiden igår men somnade inte förrän efter två någon gång. Det konstiga är att jag inte grubblade. Jag låg och tänkte på BRA saker. Green Day-konserten och saker som ska hända nu under de närmsta veckorna. Hmm…

Idag blir det nog en helt vanlig jobbdag. På fredag åker Carl till USA och ska vara där i en hel vecka. Jag blir gräsänka alltså. Får se vad jag ska hitta på. Shoppa och kolla SATC och så skulle jag tro 🙂

Nu kaffe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s