Bröllopsfeber i Malmö!

Hejsan 🙂 Nu är jag hemma på lunch och äter den goda soppan på butternut squash som jag och Carl gjorde igår. Man blir väldigt mätt på den, och den är nog nästan ännu godare idag! Recept i gårdagens inlägg hittar du HÄR.

Nu till helgens planer. Är ju gräsänka så vad passar då bättre än att gå på Bröllopsmässan Bröllopsfeber som äger rum här i Malmö på lördag? En av mina närmsta vänner ska gifta sig i sommar och jag har tidigare varit med henne och när hon provat brudklänningar och nu ska jag haka på den här bröllopmässan! Hur kul som helst ju 🙂 Så kan ju jag passa på att drömma lite också 😉 Ser särskilt fram emot modevisningarna  så kanske jag hittar mer inspiration till min Pinterest Dream Wedding board haha!

HÄR hittar ni allt om mässan. Tror det kan finnas ett fåtal biljetter kvar om du är sugen.

bf_logo_sam_new

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s