Dokumentär om kittelfetish

Hej på er!:) Kom hem från jobbet med världens energi men nu efter att vi ätit känner jag mig verkligen helt slut! Vi åt i soffan idag som vanligt men igår när vi kände för att göra något extra av middagen åt vi vid köksbordet. Vi använder annars mest köksbordet när vi har gäster här på middag. Hur ser det ut hos er? Äter ni mestadels i soffan framför TV:n eller vid köksbordet?

Ikväll har vi även sett en riktigt konstig dokumentär på SVT Play. Det var Carl som hade fått ett tips från en kollega som verkligen tyckt att den var bra. Den heter Kittlad och är en DOX-dokumentär och handlar om en journalist som hittar information på nätet om kitteltävlingar som arrangeras i USA. Han blir nyfiken och fascinerad av konceptet och bestämmer sig för att ta reda på mer. Då möts han av hot och våldsamt motstånd och reportaget/dokumentären blir något helt annat än det som var tänkt från början. HÄR kan ni se den om ni vill. Den var väl ganska fascinerande men framför allt väldigt konstig.

Nu sitter Carl och jobbar lite och jag ska väl se nåt avsnitt av min nya serie Saknad på Cmore. Alltså jag är en sådan soffpotatis! Träning imorgon, kanske?

Ha en fin kväll 🙂

kittlad-a-1920-jpg

 

Bild lånad från SVT Play. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s