Middag med räkor och aioli

God kväll! Resan hem till Malmö kändes riktigt seg och jag var jättehungrig redan när jag gick till Hovedbanegården i Köpenhamn. Hade riktigt dålig tajming med tågen och var inte hemma förrän vid sjutiden.

Nu har vi precis ätit middag bestående av räkor med aioli. Det känns lyxigt på något sätt men behöver ju inte kosta mer än en ”vanlig” middag. Nu är jag proppmätt och ligger i soffan och latar mig (som vanligt) medan Carl jobbar. Han verkar ha väldigt mycket på jobbet nu men jag är inte så insatt. Enzymbranschen ligger ganska långt ifrån det jag själv jobbar med 🙄.

Ha en fortsatt trevlig kväll ❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s