Unnar mig Glossybox prenumeration

Hejsan 🙂 Jag testade ju Testagram under tre månader där jag kryssade i att jag ville ha så mycket glutenfria produkter som möjligt. Det var roligt och spännande att prenumerera på boxen Testagram men jag tyckte att det var lite väl mycket icke glutenfritt och att jag därför inte kunde få ut så mycket av prenumerationen.

Nu väljer jag istället Glossybox som jag hört mycket bra om. Testar ju inte så mycket nytt i skönhetsväg vilket jag kan tycka är synd så min förhoppning är nu att få lite inspiration och tillfälle att hitta nya väldigt bra produkter för mig :). Känns extra bra att unna sig något sådant här just nu i februari när man bara längtar till våren och mer sol men det fortfarande är ett bra tag kvar.

Vill du själv unna dig en Glossybox gör det det HÄR.

glossybox

 

/Bild lånad från Glossybox Facebooksida
/Inlägget innehåller Affiliatelänk

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s