Mysfrukost och farväl

Hej! Idag vid lunchtid åker Carl till USA men han är hemma fram till dess vilket innebär att vi kunde äta frukost tillsammans idag. Mysigt. Snart måste jag säga farväl, men tur att vi ses  om en vecka igen. Jag kommer verkligen sakna honom men jag har lite planer för helgen i alla fall.

Ni vet ju att jag är en nojig person och nu nojar jag lite extra över något. Hoppas det kan lösa sig snabbt.

Ha en fin dag ❤!

img_8290

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s