30 minuter ska jag väl klara?

Hej på er! Hoppas ni har en bra kväll! Börjar kännas lite tomt här hemma utan Carl. Det är mysigt att dela vardagen, ha någon att komma hem till och leva med utanför jobb-bubblan. Har planerat in lite sociala aktiviteter under veckan i alla fall så jag ska nog klara mig till fredag 🙂

Idag blev det en riktig skrivardag på jobbet. Även fast det är måndag lyckades jag hålla fokus rätt bra. En massa koppar kaffe, motsvarande en hel termos, kan ha bidragit till extra energi. Efter jobbet var jag sugen på att gå på stan och shoppa men jag lyckades faktiskt hålla mig idag och gick direkt hem istället! Har blivit en hel del klädinköp den senaste tiden…

Körde mitt 30 minuters träningspass här hemma och blev sjukt svettig! 30 minuter känns ju inte mycket så ett sådant pass borde jag väl klara av fler dagar i veckan?

Nu ska jag se på Frikänd och äta grönsaker med dipp. Trevlig kväll på er!

img_8579

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s