Måndag och ny kavaj 

God morgon fina. Det här jag skrev i helgen, att jag sov bättre ensam, fick jag verkligen äta upp. Jag låg och vred och vände på mig och somnade inte förrän efter halv två någon gång.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan träning! Måste verkligen få fart på den alltså men har fortfarande inte hittat någon vidare motivation. Får nog finna mig i att jag inte är eller någonsin kommer att bli ett tränings-freak men skulle behöva röra på mig mer för att inte vara så stel.

Dagens outfit: inviger ny kavaj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s