Jobb i Malmö Live lounge 

Hej på er! Jag har ju bestämt att jag ska jobba på annan plats än på kontoret typ en dag i veckan då jag tror att det gör mig mer kreativ och produktiv. Idag var jag på kontoret fram till lunch och sedan gick jag ner till Malmö Live och satte mig i en lounge med café.

Det gick verkligen bra att jobba på Malmö Live. Schysst med flexibelt kontor ibland 🙂 Det var lagom mycket folk där och mycket space mellan platserna. Köpte en kaffe och sedan från ingenstans helt överraskande kom en som jobbar på Malmö Live och gav mig påtår. Bra service där! De måste ha tyckt att jag såg ut att behöva en extra kopp haha. Nu är jag hemma och fixar lite med bloggen. Till och med jag börjar känna att designen är FÖR vit! Det ni. Gör lite förändringar, får se hur det blir. Trevlig kväll på er! 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s