Grand Hotel i Stockholm – incheckad! 

Hej fina ni. Nu är vi incheckade på Grand Hotel i Stockholm. Mysigt och lyxigt! Jag har tagit ett långt bad och legat i sängen och kikat på Sex and the city som lämpligt nog visades. Pappa har anslutit till oss nu också 🙂

Om en timme kommer Carl till Arlanda och sedan hit till hotellet. Planen är att ta en drink på hotellet vid sjutiden och sedan ta oss till Diplomat för middag. Min kära barndomsvän jobbar som kock där och fixade bokningen till oss ❤. Tyvärr är hon sjuk så hon kan inte joina oss till middagen (varken som middagsgäst eller kock). Vi får försöka klara oss:)

Nu borde jag kanske klä på mig och göra mig i ordning…

Puss 💋❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s