Lunch på Verandan på Grand Hotel i Stockholm

Hej:) Nu är jag äntligen i Stockholm! Resan gick bra men kommer nog aldrig att åka till Stockholm från Köpenhamn igen. Allt tog då sjukt lång tid så även jag som är tidspessimist fick ganska ont om tid. Allt gick bra i alla fall.

Mamma mötte mig på Stockholm Centralstation. Hon är överraskad och glad över allt som pappa fixat!:) Kul! Nu har vi precis avnjutit en god lunch på Verandan på Grand Hotel här i Stockholm. Jag åt en god sallad och de ordnade även gott glutenfritt bröd till mig.

Nu är det bara en timme kvar tills vi får checka in:) Det här blir verkligen en lyxhelg men det är ju inte varje dag min mamma fyller jämnt sådet kan vi kanske unna oss 🙂 Nu är mamma och brorsan på museum och jag laddar telefon, bloggar och läser DN i Grand Hotels trevliga lobby 💎❤.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s