Middag på Hotel Diplomat Restaurang och Bar

Igår var vi ute och åt på Hotel Diplomat i deras trevliga restaurang och bar. Vi hade bokat genom min kompis Karin som jobbar som kock i köket där. Tyvärr var hon sjuk och kunde inte göra oss sällskap som vi hade tänkt men hon hade sagt till sina kollegor att ta väl hand om oss. Och det kan man verkligen säga att de gjorde! Vi blev så överraskade och glada för allt de fixade till oss. Vilken toppenbra service!

Innan Diplomat satt vi en stund baren här på Grand Hotel för en fördrink. Det var även då Som Carl äntligen anslöt till oss. Han verkade inte alls ha jetlag fastän han kom direkt från USA. Vid åttatiden gick vi vidare till Diplomat och tog först en drink i deras trevliga bar. Tog även lite bilder och mamma sa att hon poserade som jag brukar posera 🙄.

Vi fick vi vårt bord vid niotiden. Jag beställde kalvtartar till förrätt och sedan gödkalv till efterrätt. Jag älskar verkligen tartar och brukar alltid beställa det på restsurang om det finns. Första överraskningen kom innan vi fick våra beställda förrätter. Vi fick in en förförrätt i form av löjromstoast. Hur gott som helst och glutenfritt till mig. Bästa Karin som ordnat så speciellt bara för oss. Jättegott och en stor överraskning❤.

Allt vi åt på Diplomat var verkligen jättegott! Kalvtartaren och gödkalven med tryffel. Inget man äter varje dag direkt 😉 men alltså mums! Finner inga ord. När vi skulle beställa efterrätt säger vår trevliga servitris att hon hört rykten om ännu en överraskning i köket och efter ett tag kom det in ett jättestort efterrättsfat som var rena DRÖMMEN! Glass, sorbét, bär, choklad och en massa annat gott. Se bilden nedan! Vilken underbar kväll på Diplomat och fenomenal service! Gå dit om ni är i Stockholm och vill äta jättegod mat i trevlig miljö och med bra service! Rekommenderas varmt! Tack bästa Karin ❤❤❤

Efter Diplomat satte vi oss i Grand Hotels bar en sväng innan vi gick och la oss. Det är verkligen sjukt sköna sängar här. Idag ställde vi klockan för att uppvakta mamma. Mer om det senare. Ha en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s