Checkar ut från Grand Hotel i Stockholm

God morgon 🙂 Gårdagens restaurangbesök var verkligen något speciellt och utöver det vanliga. Har påbörjat ett blogginlägg men behöver lite mer tid för att tänka igenom kvällen och middagen och gå ihop en bra återberättelse :).

Nu har vi precis ätit ännu en monsterstor frukost här på Grand Hotel i Stockholm och nu ska vi packa ihop allt och checka ut. Vi har verkligen njutit till fullo här :). Mamma, pappa och brorsan åker med tåg hem till Hudiksvall vid tvåtiden men vi blir kvar i huvudstaden till kl fem. Dagens plan är att besöka Slottet och gå på utställning med kungliga bröllopskläder. Sedan ska vi nog mest strosa runt. Det är jättefint väder idag ❤.

Uppdaterar mer senare. Ha en underbar dag! #nofilter på bilden nedan. Stockholm är en vacker stad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s