Alla hjärtans dag och ny pullover från Uniqlo

God morgon och en glad alla hjärtans dag!  Idag blir det en vanlig jobbdag men kl 18 har vi ett bord på restaurang Kitchen and Table som ligger längst uppe i Malmö Live. Man kan ju hoppas att det inte är dimma då man ju vill ta del av den fina utsikten:).

När Carl var i USA köpte han en beige pullover till mig från ett av mina favoritbrands, Uniqlo. De har så himla fina kläder i klassiska färger och modeller och kvalitén är också jättebra. Har en svart sedan tidigare och ville ha den i ytterligare en färg. Kan nog bli fler framöver också. Har även byxor och knytblusar från Uniqlo som jag verkligen gillar.

Nu kaffe och Nyhetsmorgon. Ha en fin Alla Hjärtans Dag.

 

/Bild Wallpapersafari.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s