Hur mycket shoppar jag egentligen?

God morgon!:) Igår satt jag på Malmö Live i deras trevliga café och jobbade. Jag gillar atmosfären där och personalen är verkligen supertrevlig. Vid femtiden gick jag hem och då var Carl redan hemma. Jag hade ju några paket att hämta ut på olika ställen här i stan så jag och Carl körde en cykeltur till alla ställen och avslutade med att handla mat på det sista utlämningsstället som var på ICA Malmborgs på Caroli. Han är verkligen världens snällaste och bästa som åker med mig på sånt.

Det kanske verkar som att jag shoppar hur mycket som helst men jag är samtidigt väldigt kräsen och även ganska snål och vill sällan (undantag när jag blir kär men det händer inte jätteofta) lägga mycket pengar på ett enda plagg. De här senaste plaggen betalade jag sammanlagt typ 200 kronor för. Jag gillar mode och design men är inte gjord av pengar så då får man se till att hitta andra vägar att köpa sina favoriter, typ Tradera, second hand, vintage-marknader eller när butiken/märket har bra rea 🙂

Min kompis Elin kom med en rolig kommentar på Facebook igår efter mitt inlägg om mina Tradera-vinster. Det skiljer bara tre dagar mellan oss i ålder och när jag skulle fylla 18 var det första vi tänkte på att fira med att skapa varsitt konto på Tradera, haha. Precis vid tolvslaget klickade vi igenom våra medlemskap och började buda. Jag har kvar samma konto och tycker fortfarande att det är lika roligt och spännande att jaga fynd där 🙂

Ha en fin dag!

Dagens outfit: Knytblus från Uniqlo, byxor från Zara.

  

 

/Inlägget innehåller Affiliate-länk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s