Fina klockor – min stil och inspiration

Hejsan 🙂 Nu tänkte jag berätta lite om mitt förhållande till klockor. Egentligen har jag aldrig burit klockor i syfte att hålla koll på tiden. Däremot tycker jag att det väldigt fint så på sistone har jag börjat använda klockor som en accessoar. Tiden kollar jag ändå bara på mobilen. I och med att klockor mest används för syns skull för mig är ju själva designen väldigt viktig och funktioner inte alls särskilt viktigt.

Jag gillar enkla stilrena klockor med runda urtavlor och gärna med gulddetaljer. Jag har faktiskt bara en klocka och det är en från Kate Spade med svart band och detaljer i guld. Den fick jag av Carl i present en gång och vid det tillfället tror jag inte att de såldes i Sverige. Klockor från Kate Spade kostar ungefär 2000 kronor i Sverige.  Här är den jag har:

1yru0010

 

HÄR är några av mina andra favoriter

1yru0813  1yru0811

Klocka med beige band, Kate Spade HÄR // Klocka med svart band, Kate Spade, HÄR.

 

skw2141      pi851m00f-d116

Klocka med gulddetaljer, Skagen, HÄR // Klocka med ljusrosa detaljer, Pilgrim, HÄR.

 

 

/Inlägget innehåller Affiliate-länkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s