Om dagens och helgens planer

God morgon godingar! Min sömn har blivit mycket bättre! Hade ju ett par veckor där jag hade svårt att somna och därmed inte fick tillräckligt med sömn men det verkar ha lösts sig nu. Det kanske var något som oroade mig utan att jag direkt visste vad.

Idag är det fredag, bästa dagen å veckan!:) Hoppas på bättre flyt på jobbet idag än igår. Vi har ett möte jag eventuellt ska vara med på och sedan blir det mer fix med hemsidan.

Ikväll ska Carl på galej med volleybollaget  och jag känner faktiskt att jag är på väg att bli sjuk så jag ska nog vila här hemma. Vi har nog inga direkta planer för den här helgen vilket faktiskt känns jätteskönt. Vi ska nog titta igenom bilder från när vi var på Mauritius för ungefär ett år sedan.

Jag har även blivit inbjuden till ett mingel på söndag som jag kanske ska gå på om jag känner mig frisk:)

Ha en fin dag! 🌸

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s