Nya Second Hand-fynd från Tradera

Idag hämtade jag ut två nya paket med två  plagg jag ”vunnit” på Tradera. En riktig Den lilla svarta klänning från French Connection som jag betalade ynka 70 kronor för och en rosa kavaj i lite chanel-stil från Zara för 50 kronor. Är riktigt nöjd med mina fynd! Rekommenderar alla att skapa  konto och börja fynda. Nu är jag på jakt efter ett nytt mobilskal från By Malene Birger då mitt nuvarande spruckit. Kan säkert fynda ett i nyskick för en tredjedel av priset där. Bli medlem här!

 

 

/inlägget innehåller Affiliate-länkar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s