SEO-snack Øresund på Malmö Brewing Co & Taproom

Hej fina ni. Idag efter jobbet gick jag till Malmö Brewing Co & Taproom vid Möllan för en SEO-träff som SEO-snack Øresund står bakom. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men det var ett väldigt trevligt event. Det var en After Work som lockade många som jobbar inom digital marknadsföring och kanske framför allt SEO.

Det var rätt skönt att gå på ett event som inte var så uppstyrt med föreläsningar och/eller workshops. Det här var verkligen en AW med lättsamt häng med andra som har samma intresse/ arbetsområde som jag. Blir det fler träffar går jag nog på dem också!

Jag drack faktiskt en glutenfri öl från Mikkeller också (inte helt paleo kanske) men det kändes inte rätt att beställa in vin där haha. Träffade jättetrevliga människor. Nu har jag varit hemma ett par timmar och både jag och Carl är trötta och ska nog gå och lägga oss redan nu klockan nio.

God natt! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s