Jobb hemifrån och ny favoritserie med Filip och Fredrik

God afton! Jag jobbade hemifrån mellan halv ett och fem idag då jag behövde miljöombyte för skrivandet. Körde dock fast vid slutklämmen men det får jag lösa snabbt imorgon. Precis som de andra dagarna den här veckan hade jag överskottsenergi mellan typ fem och sju. Fick världens ryck och började städa. Ni som känner mig vet hur ovanligt det är 😉.

Vi passar även på att tvätta ikväll då vi ju ska till Stockholm över helgen och vill ha lite rena kläder:). Det ska verkligen bli roligt att åka dit. Har insett att jag fått ett så mycket bättre intryck av Stockholm nu de senaste åren. Malmö känns dock lagom stort för att bo och jobba i.

Tog en selfie då det är sjukt ovanligt att jag har håret uppsatt. Händer verkligen aldrig förutom när jag tränar. Nu ska vi se Filip och Fredriks TV-program Jorden runt på 6 steg. Vilken rolig idé! Det var längesedan jag såg något från dem och har saknat dom på något vis 😄.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s