Brunch på Mornington Hotell i Stockholm

Vid ett mötte vi upp Henke och Ida för brunch på Mornington Hotell på Östermalm här i Stockholm. Man var redan ganska mätt efter hotellfrukosten på Diplomat så ni kan ju tänka er hur proppmätta vi är nu. 

Senast vi träffade Henke och Ida var i somras på Jonas och Klaras bröllop så det var kul att träffas igen:) Det var verkligen en jättestor och bra brunch på Mornington Hotell, med flera stationer med juice, varma rätter, kalla rätter och desserter. Det var bra att det inte bara var samma rätter som på frukosten. 

Nu har vi precis sagt hej då till Henke och Ida och är på tunnelbanan på väg till Södermalm för häng och middag. Kommer vakna upp proppmätt imorgon haha. Sämre väder i Stockholm idag än igår vilket är synd. Trevligt att vara här ändå dock:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s