Ny kofta från Filippa K – Fynd på Tradera 

affiliatebild
Hej fina ni. Jag har blivit Tradera-beroende på riktigt! Kollar så fort jag får en ledig stund. Insåg ju när jag var i Stockholm att jag inte riktigt har råd att köpa det jag vill från mina favoritdesigners i original så då får man ligga i och försöka fynda plagg och accessoarer från dem i andra hand. Jag har absolut inget emot att ta över något som tillhört och använts av någon annan. Är det fräscht och i bra skick är det helt lugnt för mig!

Mitt senaste fynd är en grå kofta från ett av mina absoluta favoritmärken Filippa K som jag fick för 21 kronor! Den har ett litet hål i ena ärmen men som inte syns så mycket och som dessutom nog går lätt att laga så är man bara villig att fixa lite kan man verkligen fynda. Att säljaren dessutom skrivit att det var storlek L men kändes som en S gjorde säkert också att vi bara var två som budade. Jag älskar Tradera, in och gör fynd nu! 💎

 

/Illustrationsbild från Meganhess.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s