Glossybox februari – THE LOVE BOX

affiliatebild
Hej fina. Förra veckan hängde det ju en svart kasse på dörrhandtaget och det visade sig vara januari månads Glossybox som anlänt väldigt sent till mig. Idag hängde en ny överraskning, nämligen februari månads Glossybox THE LOVE BOX. Piggar upp en vanlig vardag!

I februari månads Glossybox gömmer sig en massa spännande och användbara skönetsprodukter som jag ser fram emot att prova. Här är hela innehållet:

  1. MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask – Ansiktsmask som både rengör och återfuktar och balanserar PH-värdet.
  2. JEANNE ARTHES L’Eau de Rose – Fullsizeparfym med feminin och sofistikerad doft. Passar väl mig tänker jag?
  3. PICK AND PINCH Eye Lash Curler Rose Copper – ögonfransböjare designad med speciell vinkel för att passa alla ögon.
  4. GLAM OF SWEDEN Nude Matte Nail Polish – Ett täckande matt nagellack i snygg nudefärg. Tyvärr har jag inte mycket till naglar att ha nagellack på…
  5. BEAUTY MADE EASY Lip Balm – Läppbalsam som mjukgör, återfuktar och ger bra skydd mot kyliga temperaturer.

Jag blev allra gladast för parfymen då jag verkligen varit på jakt efter en ny parfym under en längre tid men inte hittat någon jag fastnat för. Denna doftade faktiskt jättegott så den blir direkt en del av min vardagsrutin när det gäller skönhet! Valde ju att prenumerera på Glossybox för att inspireras och hitta nya favoriter och denna tror jag kan bli en! Minst behov av det i boxen har jag nog av nagellacket (är nagelbitare tyvärr) och ögonfransböjaren som jag redan har flera av.

HÄR kan du signa upp dig för en Glossybox-prenumeration.

HÄR kommer du till Hittabox där du kan jämföra olika prenumerationsboxar och se om Glossybox eller någon annan månadsbox är perfekt för dig 🙂

img_9930

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s